Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio3607g3246kcal162.3g180.3g216.4g0g
Paprika vihreä 902g192kcal8.5g22.5g2.7g17.1g
Purjosipuli 721g165kcal13.1g17.3g1.4g15.1g
Sinappi 180g237kcal7.9g25.4g10.8g3.1g
Tilli, tuore 54g16kcal2g0.5g0.4g1.1g
Kananmuna, keitetty 3968g5660kcal495.9g11.9g406.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18864g19032kcal1379.4g515.8g1276.8g72.8g
Valittu annoskoko9432g9516kcal689.7g257.9g638.4g36.4g
Annoskoko puolitettuna4716g4758kcal344.9g129g319.2g18.2g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251