Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4800g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g60g236kcal1.8g12g20.4g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g80g200kcal8.8g2.4g17.6g1.2g
Chilikastike original, Felix120g106kcal2g18g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Peruna, vanha, kuorittu 1200g914kcal22.6g186g2.4g12g
Paprika punainen 520g152kcal4.9g23.4g2.1g9.9g
Persilja 120g33kcal1.7g1.3g0.2g9.6g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Paprikajauhe 32g103kcal4.7g5.9g4.2g12g
Chili mausteseos, Old El Paso12g34kcal1g5.9g0.7g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g1280g2816kcal153.6g33.3g230.4g2.6g
Makaroni, keitetty, suolaton 400g393kcal12.2g79.7g1.3g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18864g10456kcal443.6g828g562.6g140.4g
Valittu annoskoko9432g5228kcal221.8g414g281.3g70.2g
Annoskoko puolitettuna4716g2614kcal110.9g207g140.7g35.1g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030