Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5400g8964kcal1026g0g540g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1800g2381kcal47.3g57.6g216g0g
Kananmuna kuorineen punnittu612g771kcal67.3g1.8g55.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka270g221kcal9.2g51.3g2.7g2.7g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 45g126kcal4.9g17.2g1.5g11.9g
Kaurahiutale 360g1347kcal52.2g205.2g26.3g36g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18864g28107kcal2437.2g752.6g1686.8g131.8g
Valittu annoskoko9432g14054kcal1218.6g376.3g843.4g65.9g
Annoskoko puolitettuna4716g7027kcal609.3g188.2g421.7g33g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897