Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g2403g1012kcal0g225.9g2.4g60.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala88g247kcal17.6g4.4g17.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 5606g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1068g2365kcal186.9g0g181.5g0g
Sipuli 267g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18864g7407kcal415.6g486.2g404g129.2g
Valittu annoskoko9432g3704kcal207.8g243.1g202g64.6g
Annoskoko puolitettuna4716g1852kcal103.9g121.6g101g32.3g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511