Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 809g5870kcal9.6g3.2g657.9g0g
Kananmuna kuoreton 989g1411kcal123.6g3g101.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 701g2315kcal14g21g245.5g0g
Manteli 899g5538kcal216.3g59.3g485.5g64.7g
Leivinjauhe 90g158kcal4.7g34g0g0.4g
Philadelphia tuorejuusto 200g1798g4586kcal106.1g57.5g429.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 899g2968kcal18g27g314.7g0g
Punaherukka 1349g764kcal19.4g101.2g5.4g67.4g
Mustaherukka 1304g768kcal13.8g101.7g5.2g75.6g
Mansikka 540g251kcal2.7g45.3g1.1g10.3g
Sokeri 54g219kcal0g53.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18864g49696kcal1056.4g1014.2g4493g436.8g
Valittu annoskoko9432g24848kcal528.2g507.1g2246.5g218.4g
Annoskoko puolitettuna4716g12424kcal264.1g253.6g1123.3g109.2g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647