Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 4500g3101kcal227.7g421.2g18g139.5g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Cashewpähkinä 540g3101kcal108g101.5g250.3g18.9g
Mineraalisuola keskiarvo 36g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3600g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g36g140kcal18.4g13.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18864g16160kcal722.4g1123.8g901.6g335.2g
Valittu annoskoko9432g8080kcal361.2g561.9g450.8g167.6g
Annoskoko puolitettuna4716g4040kcal180.6g281g225.4g83.8g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928