Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g8812g11896kcal1498g185g599.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g198g760kcal47.5g0g65.3g0g
Rypsiöljy 252g2226kcal0g0g251.8g0g
Mineraalisuola keskiarvo 126g1.6kcal0.4g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g45g1.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18864g29769kcal3091.8g370g1833.4g0g
Valittu annoskoko9432g14885kcal1545.9g185g916.7g0g
Annoskoko puolitettuna4716g7442kcal773g92.5g458.4g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679