Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g402g558kcal76.3g0g28.1g0g
Korppujauho 50g184kcal5.3g37.6g0.5g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 201g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 111g158kcal13.8g0.3g11.3g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)126g44kcal3g5.9g0.6g3.3g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g1921kcal198.2g93g81.2g13.8g
Valittu annoskoko944g961kcal99.1g46.5g40.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna472g480kcal49.6g23.3g20.3g3.5g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628