Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g803g265kcal4.8g45g1.6g20.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)72g456kcal0g0g50.6g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 64g212kcal0.3g51.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1888g1866kcal10.2g193.8g104.4g40.2g
Valittu annoskoko944g933kcal5.1g96.9g52.2g20.1g
Annoskoko puolitettuna472g467kcal2.6g48.5g26.1g10.1g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498