Inkiväärikaali

Valmista öljymarinadi lisäämällä oliiviöljyyn listassa olevat mausteet.

- Valkosipuli kannattaa puristaa ja inkivääri lisätä raasteena.

Sekoita suikaloitu kaali marinadiin ja anna oleutua pari tuntia.

Huom! Riippuen makumieltymyksistä, marinaadiin voi lisätä myös sitruunanmehua ja hyppysellisen muscovada-sokeria (tai käyttää makeaa soijaa).

Kaada kaali marinaadeineen kuumalle pannulle ja paista keskilämmöllä noin 10-15 min.

Parhaiten tähän lisäkkeeseen sopii joko varhaiskaali tai savoynkaali.

Mikäli käytät tavallista valkokaalia, suikaloi se erittäin ohueksi ja hauduta tarvittaessa pidempään.

Kaalin sekaan voi lisätä myös ihan pieniksi pilkottua paprikaa, se antaa mukavasti väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali8017g1692kcal96.2g272.6g16g168.4g
Oliiviöljy 451g3988kcal0g0g451g0g
Inkivääri, tuore, silputtu100g80kcal1.8g17.8g0.8g2g
Valkosipuli 200g217kcal15.8g32.7g1.2g4.2g
Soijakastike 200g121kcal10.4g19g0.2g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Ruohosipuli, tuore401g108kcal5.6g15.2g2.4g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g12524kcal264g730g944.6g368.6g
Valittu annoskoko9440g6262kcal132g365g472.3g184.3g
Annoskoko puolitettuna4720g3131kcal66g182.5g236.2g92.2g
Arvot/100g100g66kcal1.4g3.9g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117764