Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6400g14172kcal1120g0g1088g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka720g1296kcal36g48.2g108g21.6g
Sipuli (kuorittu)1440g389kcal18.7g69.1g2.9g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g34225kcal2569.4g239.8g2578.2g92.2g
Valittu annoskoko9440g17112kcal1284.7g119.9g1289.1g46.1g
Annoskoko puolitettuna4720g8556kcal642.4g60g644.6g23.1g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333