Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6010g1503kcal78.1g252.4g12g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g2404g6731kcal60.1g84.1g673.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 801g1388kcal60.9g18.4g120.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g224g202kcal6.7g7.9g15.7g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g19647kcal411.6g725.6g1642g3.2g
Valittu annoskoko9440g9824kcal205.8g362.8g821g1.6g
Annoskoko puolitettuna4720g4912kcal102.9g181.4g410.5g0.8g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112