Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g2926g5852kcal585.2g0g380.4g0g
Oliiviöljy 50g443kcal0g0g50.1g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)90g613kcal0.9g0.9g67.6g0g
Perunasipulisekoitus 500g1463g995kcal23.4g218g1.5g0g
Suolapähkinä 40g239kcal10g4g20g3g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow4760g1904kcal100g323.7g19g142.8g
Lihaliemikuutio Maggi110g309kcal9.9g7.7g25.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g20711kcal1458.8g1108.6g1128g291.8g
Valittu annoskoko9440g10355kcal729.4g554.3g564g145.9g
Annoskoko puolitettuna4720g5178kcal364.7g277.2g282g73g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722