Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 999g7245kcal11.9g4g812g0g
Sokeri 566g2297kcal0g565.4g0g0g
Kananmuna, paistettu 366g740kcal46.8g1.2g61.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1298g4455kcal132.3g908.8g15.6g45.4g
Leivinjauhe 33g59kcal1.7g12.6g0g0.2g
Raparperi 1332g449kcal9.2g73.2g1.3g18.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1332g514kcal2.1g108.7g1.2g20g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g100g364kcal3.5g79.5g3.5g0g
Sokeri 266g1081kcal0g266.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g201kcal0g48.9g0g0.8g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g1332g4661kcal186.4g745.7g99.9g133.2g
Voi 666g4830kcal7.9g2.7g541.3g0g
Sokeri 425g1724kcal0g424.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 666g2285kcal67.8g466.1g8g23.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18879g61804kcal939.2g7414.6g3089g483g
Valittu annoskoko9440g30902kcal469.6g3707.3g1544.5g241.5g
Annoskoko puolitettuna4720g15451kcal234.8g1853.7g772.3g120.8g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790