Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g8034g2651kcal48.2g449.9g16.1g200.9g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)723g4555kcal0g0g506.1g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 643g2123kcal3.2g519.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g18659kcal102.8g1938.4g1044.4g401.8g
Valittu annoskoko9440g9330kcal51.4g969.2g522.2g200.9g
Annoskoko puolitettuna4720g4665kcal25.7g484.6g261.1g100.5g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498