J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g2403g3965kcal480.6g0g240.3g0g
Makaroni ( tumma Torino )1802g6308kcal324.4g1063.3g70.3g108.1g
Kananmuna kuorineen punnittu661g833kcal72.7g2g59.5g0g
Milbona Maito rasvaton3605g1190kcal119g176.6g0g0g
Sipuli 541g164kcal6.8g26g1.1g9.2g
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.4g1.1g3.8g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g6g0.2kcal0g0g0.1g0g
Culinesse (Flora), annos 10g240g1105kcal1.2g1.2g122.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18912g27519kcal2037.8g2597g990g242.2g
Valittu annoskoko9456g13760kcal1018.9g1298.5g495g121.1g
Annoskoko puolitettuna4728g6880kcal509.5g649.3g247.5g60.6g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442750