Broilerikeitto

Kuullota purjorenkaat ja valkosipuli öljyssä curryn (3tl) kanssa 2 min. Lisää
vesi ja liemikuutiot.

Keitä 10 min.
Lisää makaronit, broilerikuutiot, ja omenapalat, kiehuta 5 min.
Huuhtele purkkipavut kylmän veden alla ja valuta.

Lisää ne ja ruokakerma, kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 676 grammaa

Maroi1960
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli875g166kcal15.7g21g1.7g18.4g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Rypsiöljy rainbow105g945kcal0g0g105g0g
Vesi3499g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)70g182kcal9.1g8.4g12.6g0.3g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras700g2239kcal96.6g405.9g22.4g57.4g
Broilerifilee, marinoimaton1050g1123kcal242.5g0g15.7g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1400g540kcal2.2g114.2g1.3g21g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g875g663kcal46.4g152.2g3.5g39.4g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g875g656kcal20.1g46.4g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18928g13055kcal867.2g1500.2g408.6g273.6g
Valittu annoskoko9464g6527kcal433.6g750.1g204.3g136.8g
Annoskoko puolitettuna4732g3264kcal216.8g375.1g102.2g68.4g
Arvot/100g100g69kcal4.6g7.9g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84693