Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 562g216kcal5.6g38.8g1.1g14.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )17g152kcal0g0g16.9g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Hunaja25g85kcal0.3g20.7g0g0g
Saksanpähkinä 39g268kcal5.8g1.3g25.7g6.3g
Vuohenjuusto President169g435kcal32g0.8g33.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1895g2384kcal91g136.4g155.4g45.4g
Valittu annoskoko947g1192kcal45.5g68.2g77.7g22.7g
Annoskoko puolitettuna474g596kcal22.8g34.1g38.9g11.4g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701