Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 1282g1465kcal215.5g0g66.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1603g1220kcal30.1g248.4g3.2g16g
Porkkana 801g262kcal5g44.6g1.6g20.4g
Purjosipuli 321g73kcal5.8g7.7g0.6g6.7g
Sipuli 385g116kcal4.8g18.5g0.8g6.5g
Maustepippuri, annos 1g16g0.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi3205g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g641g1603kcal89.8g21.8g128.2g0g
Pinaattipakaste 150g481g67kcal9.1g1.9g2.4g6.3g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g641g340kcal36.5g34g5.8g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g32g21kcal2.4g2.9g0.2g0g
Tilli, tuore 64g19kcal2.4g0.6g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18944g10375kcal802.8g760.8g420.4g114.4g
Valittu annoskoko9472g5188kcal401.4g380.4g210.2g57.2g
Annoskoko puolitettuna4736g2594kcal200.7g190.2g105.1g28.6g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369