Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 3200g3428kcal739.2g0g48g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Paprika keskiarvo 800g229kcal7.5g34.2g3.2g15.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka800g88kcal8.8g8.8g1.6g8g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)80g208kcal10.4g9.6g14.4g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g432g259kcal22.5g41g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18944g10978kcal1663.4g476.8g232.6g164g
Valittu annoskoko9472g5489kcal831.7g238.4g116.3g82g
Annoskoko puolitettuna4736g2744kcal415.9g119.2g58.2g41g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872