Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g7475g10017kcal665.3g1360.5g194.4g321.4g
Sitruunamehu, laimentamaton1495g314kcal4.5g23.9g0g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g85g89kcal6.7g13.9g0.5g1.7g
Oliiviöljy 288g2550kcal0g0g288.3g0g
Suola, annos 3g64g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 64g179kcal7g24.5g2.1g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18944g26297kcal1367g2845.6g970.6g683.2g
Valittu annoskoko9472g13148kcal683.5g1422.8g485.3g341.6g
Annoskoko puolitettuna4736g6574kcal341.8g711.4g242.7g170.8g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64788