Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3603g6126kcal720.7g0g360.3g0g
Oliiviöljy 126g1115kcal0g0g126.1g0g
Voi 126g915kcal1.5g0.5g102.5g0g
Sipuli 496g150kcal6.2g23.8g1g8.4g
Valkosipuli 63g68kcal5g10.3g0.4g1.3g
Paprika punainen 766g224kcal7.2g34.5g3.1g14.5g
Tomaattimurska 3603g1059kcal20.2g191g7.2g68.5g
Tomaattisose tomaattipyree 270g206kcal12.2g34.9g0.5g2.7g
Soijakastike 324g196kcal16.8g30.8g0.3g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g45g51kcal0.3g10.4g0g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18972g20321kcal1584.2g686.2g1204g200.4g
Valittu annoskoko9486g10160kcal792.1g343.1g602g100.2g
Annoskoko puolitettuna4743g5080kcal396.1g171.6g301g50.1g
Arvot/100g100g107kcal8.4g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883