Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1000g7254kcal11.9g4g813g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl104g135kcal13.6g0.3g8.6g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g1880g940kcal18.8g225.6g18.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g2000g1300kcal220g84g6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 320g205kcal10.2g15.4g11.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore16g4kcal0g1.4g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl880g1144kcal115.3g2.6g73g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 128g486kcal7.2g107.3g1.8g2.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g320kcal0g79.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18976g45382kcal1148.2g4660.4g2462.2g114.4g
Valittu annoskoko9488g22691kcal574.1g2330.2g1231.1g57.2g
Annoskoko puolitettuna4744g11346kcal287.1g1165.1g615.6g28.6g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508