Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5330g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta1866g2798kcal373.1g0g149.2g1.9g
Parsakaali brokkoli 960g336kcal44.3g18.7g2.9g24g
Porkkana, keskikokoinen 65g480g134kcal2.9g28.5g1g12g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g666g233kcal18g31.3g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)187g50kcal2.4g9g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18976g7105kcal881.4g175g313.6g82.2g
Valittu annoskoko9488g3553kcal440.7g87.5g156.8g41.1g
Annoskoko puolitettuna4744g1776kcal220.4g43.8g78.4g20.6g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572