Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta42g113kcal3.1g20.5g2.1g2.1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g24g90kcal3.4g17.6g0.6g1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%150g90kcal4.8g10.6g3g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha374g621kcal71.1g0g37.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g168g34kcal1g6.4g0.5g2.4g
Basilika, tuore75g30kcal2.3g3.7g0.6g2.9g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g75g255kcal18.7g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1899g2583kcal219g117.8g137.2g16.8g
Valittu annoskoko950g1292kcal109.5g58.9g68.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna475g646kcal54.8g29.5g34.3g4.2g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159