Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3497g1342kcal35g241.3g7g87.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1399g2322kcal265.8g0g139.9g0g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g5.9g
Basilika, kuivattu 3.5g8.9kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g29kcal1.1g4g0.3g2.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 420g527kcal46.2g1.1g37.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1749g577kcal57.7g85.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1749g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 297g1018kcal18g224.7g2.1g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18984g11861kcal857.4g1148.6g376g208.6g
Valittu annoskoko9492g5930kcal428.7g574.3g188g104.3g
Annoskoko puolitettuna4746g2965kcal214.4g287.2g94g52.2g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686