TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 140g1239kcal0g0g140.1g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g2802g3783kcal616.5g0g140.1g0g
Tomaattimurska 2802g824kcal15.7g148.5g5.6g53.2g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Paprika, punainen1051g270kcal9.5g48.3g4.2g21g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1226g929kcal22.9g189g2.5g12.3g
Paprikajauhe 70g225kcal10.4g12.8g9.1g26.2g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g701g490kcal54.6g61.6g2.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18984g15898kcal1477.4g987.6g610.2g252g
Valittu annoskoko9492g7949kcal738.7g493.8g305.1g126g
Annoskoko puolitettuna4746g3974kcal369.4g246.9g152.6g63g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755