Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu25g50kcal3.3g0.7g4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika, punainen5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 5g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g138kcal7.6g8.2g8.2g2g
Valittu annoskoko95g69kcal3.8g4.1g4.1g1g
Annoskoko puolitettuna48g35kcal1.9g2.1g2.1g0.5g
Arvot/100g100g73kcal4g4.3g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889