KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore75g146kcal14g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kanamuna, paistettu (pirkka)6.3g14kcal0.8g0g1.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 3.5g19kcal0g0g2.1g0g
Piparjuuri, annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0g0.1kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g365kcal30g1.2g26.8g0.6g
Valittu annoskoko95g183kcal15g0.6g13.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna48g91kcal7.5g0.3g6.7g0.2g
Arvot/100g100g192kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715