Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 35g14kcal0.4g2.4g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g5.8kcal0.6g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 3g10kcal0.2g2.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g119kcal8.8g11.6g3.8g2.2g
Valittu annoskoko95g60kcal4.4g5.8g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna48g30kcal2.2g2.9g1g0.6g
Arvot/100g100g63kcal4.6g6.1g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686