Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 44g12kcal0.5g1.8g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g27g36kcal5.7g0g1.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g5.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g110kcal13g6g2.4g2.6g
Valittu annoskoko95g55kcal6.5g3g1.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna48g28kcal3.3g1.5g0.6g0.7g
Arvot/100g100g58kcal6.8g3.1g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589