Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g8.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herne 8.8g6kcal0.4g0.8g0g0.3g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g18g13kcal0.7g2.2g0.1g0g
Sipuli 5.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g48kcal2.6g7.6g0.2g1.6g
Valittu annoskoko96g24kcal1.3g3.8g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g12kcal0.7g1.9g0.1g0.4g
Arvot/100g100g25kcal1.4g4g0.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436