Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g25g57kcal1.7g10.4g0.4g3.5g
Tonnikala vedessä 18g18kcal3.9g0g0.3g0g
Tomaatti 31g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)8.7g24kcal2.6g0g1.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Becel kevyt margariini 5g3.8g12kcal0.1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g243kcal17.6g23.6g7.4g8.4g
Valittu annoskoko96g121kcal8.8g11.8g3.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna48g61kcal4.4g5.9g1.9g2.1g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.4g3.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778