Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa63g11kcal0.3g1.6g0.4g0.4g
Pekoni (Dulano)7.5g19kcal1.3g0.2g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g6.2g24kcal1.8g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g144kcal9.8g4.6g9.6g1g
Valittu annoskoko95g72kcal4.9g2.3g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna48g36kcal2.5g1.2g2.4g0.3g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882