Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g40g52kcal8.4g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Voimariini normaalisuolainen0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g125kcal17.2g1.4g5.4g0.2g
Valittu annoskoko96g62kcal8.6g0.7g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna48g31kcal4.3g0.4g1.4g0.1g
Arvot/100g100g65kcal9g0.7g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480