Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g18g50kcal0.8g5.5g2.7g1g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Sipulikuutiot rainbow14g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]21g70kcal5.7g0g5.1g0g
Kananmuna kuoreton14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g335kcal18.4g13g22.6g2.6g
Valittu annoskoko96g167kcal9.2g6.5g11.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna48g84kcal4.6g3.3g5.7g0.7g
Arvot/100g100g175kcal9.6g6.8g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574