Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g31g19kcal1.2g2.3g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 11g34kcal1.1g6.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Tonnikala vedessä 24g25kcal5.3g0g0.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g7.8g20kcal2.3g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g259kcal25.2g18.4g9.2g1.2g
Valittu annoskoko96g130kcal12.6g9.2g4.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna48g65kcal6.3g4.6g2.3g0.3g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933