Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g19g66kcal2.4g13.1g0.4g0.6g
Paistijauheliha 10%19g32kcal3.7g0g1.9g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%7g12kcal0.5g0.1g1.1g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1g2.9kcal0.2g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g231kcal13.8g28.2g7.2g2g
Valittu annoskoko96g116kcal6.9g14.1g3.6g1g
Annoskoko puolitettuna48g58kcal3.5g7.1g1.8g0.5g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.7g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145