Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g65kcal0.1g0g7.3g0g
Ruisjauho Pirkka14g41kcal1.3g8.2g0.3g2g
Vehnälese, Liperin mylly9g13kcal1.3g0.8g0.5g4.9g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima18g70kcal5.2g0g5.4g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g9g8.5kcal1.6g0g0.2g0g
Paprika punainen 4.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 4.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ranskankerma, Milbona9g26kcal0.2g0.3g2.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 7.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g534kcal21.8g19.8g40.6g14.2g
Valittu annoskoko96g267kcal10.9g9.9g20.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna48g134kcal5.5g5g10.2g3.6g
Arvot/100g100g279kcal11.4g10.4g21.2g7.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733