Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Flora punainen, annos 10g1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Soijarouhe, tumma, 30g19g61kcal9.4g5.6g0.1g1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g38g7.5kcal0.5g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g233kcal21g16.6g9.4g3g
Valittu annoskoko96g117kcal10.5g8.3g4.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna48g58kcal5.3g4.2g2.4g0.8g
Arvot/100g100g122kcal11g8.7g4.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721