Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 2.5g8.1kcal0.2g1.6g0g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g173kcal11.4g8.4g10.2g3g
Valittu annoskoko96g87kcal5.7g4.2g5.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna48g43kcal2.9g2.1g2.6g0.8g
Arvot/100g100g91kcal5.9g4.4g5.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423