Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g3.4g11kcal0.4g2g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kanasuikaleet kariniemi14g16kcal3.2g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g68kcal7.6g5.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko96g34kcal3.8g2.8g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna48g17kcal1.9g1.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g36kcal4g2.9g0.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207