Jauhelihakeitto

Peruna ja porkkanat kuoritaan ja paloitellaan.

Laitetaan n. 1litraan vettä kiehumaan kera lihaliemikuution ja kokonaisen mustapippurin(8-10kpl).

paista jauheliha ilman rasvaa.

Sipuli ja loput mausteet joukkoon.

Lisää jauhelihamauste seos keittoon ja kiehuta kunnes perunat ja porkkanat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Linda28
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%38g64kcal7.5g0g3.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Mustapippuri, annos 1g0.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g195kcal17g12g8.4g1.8g
Valittu annoskoko96g97kcal8.5g6g4.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g49kcal4.3g3g2.1g0.5g
Arvot/100g100g102kcal8.9g6.3g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266262