Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g26g5.2kcal0.5g0.6g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow26g5.2kcal0.8g0.5g0g0.7g
Kesäkurpitsa10g1.8kcal0g0.3g0.1g0.1g
Juusto, Valio arkijuusto7.3g24kcal2g0g1.8g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g21g25kcal0.5g1g2.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.2g15kcal1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g152kcal9.6g4.8g10.4g1.6g
Valittu annoskoko96g76kcal4.8g2.4g5.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g38kcal2.4g1.2g2.6g0.4g
Arvot/100g100g79kcal5g2.5g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207