Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g187g599kcal25.8g108.5g6g15.3g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g250g319kcal37.4g0g22.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu42g53kcal4.7g0.1g3.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 109g46kcal10.7g0.4g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen312g103kcal10.3g15.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Oliiviöljy 16g138kcal0g0g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1900g2536kcal178.6g251.8g96.2g31.8g
Valittu annoskoko950g1268kcal89.3g125.9g48.1g15.9g
Annoskoko puolitettuna475g634kcal44.7g63g24.1g8g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68754