Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 446g558kcal93.6g0g20.1g0g
Ruokakerma ingman 5%301g255kcal10.5g18g15g0g
Dijonsinappi, Maille, Original48g33kcal1.9g3.8g1.4g1.4g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.8g0.2g0.7g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Oliiviöljy 14g120kcal0g0g13.5g0g
Ruokasuola jodioitu 1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g105g78kcal4.7g13.6g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1900g2170kcal227.2g83.2g100.8g7g
Valittu annoskoko950g1085kcal113.6g41.6g50.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna475g543kcal56.8g20.8g25.2g1.8g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547