Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1702g498kcal16g76.6g6.8g32.3g
Herkkusieni 751g120kcal15.8g2.3g2.5g11.3g
Tomaattimurska 2002g589kcal11.2g106.1g4g38g
Katkarapu 1001g685kcal144.6g0g11g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 501g1497kcal90.1g6g125.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty3003g4204kcal155g839.7g20.4g102.1g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19000g15542kcal884.8g2122.4g342g386g
Valittu annoskoko9500g7771kcal442.4g1061.2g171g193g
Annoskoko puolitettuna4750g3885kcal221.2g530.6g85.5g96.5g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753