BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl144g1296kcal0g0g144g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1152g311kcal15g55.3g2.3g19.6g
Broilerin nahaton rintafilee4800g4944kcal1108.8g0g72g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni2400g3120kcal72g48g312g0g
Vesi, vesijohtovesi 960g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g19446kcal2399.2g222.2g1061.2g41.2g
Valittu annoskoko9504g9723kcal1199.6g111.1g530.6g20.6g
Annoskoko puolitettuna4752g4862kcal599.8g55.6g265.3g10.3g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517