Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g4037g4845kcal686.3g64.6g197.8g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g1592g1194kcal87.6g191g8g0g
Hillosipulisäilyke 421g205kcal5g39.9g0.8g6.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g421g311kcal18.9g54.2g0.8g0g
Porkkana 781g255kcal4.8g43.4g1.6g19.9g
Lanttu 1202g347kcal12g55.3g3.6g21.6g
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.4g1.1g3.8g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Rypsiöljy 270g2391kcal0g0g270.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g19808kcal1673.2g1013.2g970.4g124.4g
Valittu annoskoko9504g9904kcal836.6g506.6g485.2g62.2g
Annoskoko puolitettuna4752g4952kcal418.3g253.3g242.6g31.1g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457