Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6443g14268kcal1127.6g0g1095.4g0g
Kananmuna kuoreton 886g1264kcal110.7g2.7g90.8g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka725g1305kcal36.2g48.6g108.7g21.7g
Sipuli (kuorittu)1450g391kcal18.8g69.6g2.9g24.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g34456kcal2586.6g241.8g2595.6g92.6g
Valittu annoskoko9504g17228kcal1293.3g120.9g1297.8g46.3g
Annoskoko puolitettuna4752g8614kcal646.7g60.5g648.9g23.2g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333